Tegels

In onze winkel vindt u diverse stijlen en sferen uit de wereld van tegels en natuursteen. Tevens is er een ruime keuze aan mozaïek waarmee u allerlei accenten kunt aanbrengen in uw badkamer en toilet. Ideeën opdoen voor uw huis is geen probleem. In onze winkel hebben wij verschillende showvloeren uit onze ruime collectie aangebracht. Wij staan u graag bij met een deskundig en persoonlijk advies. Voor iedere prijsklasse hebben wij een oplossing op maat.

Tegels

Voor elke ruimte bieden wij wand- en vloertegels, speciaal geïmporteerd uit het buitenland, maar ook traditionele tegelmerken uit Nederland bevinden zich in onze collectie.

Antic Decor Mosa Ardex Enigma
La Porta Marlborough Castelo Stone Age
Friesche Witjes Natucer Atelier Wiart Soho

Bijzonder in onze collectie zijn de handgemaakte Castelo cementtegels in honderden kleuren, designs en patronen. Hiermee creëert u een klassieke uitstraling met warme pastelkleuren of art nouveau stijl in opvallend zwart / wit. Hieraan verwant zijn de terazzo-tegels, cementtegels met een marmeren toplaag, welke in verschillende kleurstellingen leverbaar zijn. V&P levert en verwerkt ook antieke estriken, prachtig rood en blauw-grijs genuanceerde Hollandse tegels.